Een team van vriendelijke mensen, die doen waar ze goed in zijn.

Het team van Orthodontiepraktijk Barendrecht bestaat uit een groep hoogopgeleide en ervaren orthodontisten. De tandheelkundige professionals uit het team zetten zich in voor het bieden van de best mogelijke zorg voor onze patiënten. Onze praktijk is gevestigd in Barendrecht en we bedienen patiënten uit de regio en daarbuiten.

Onze orthodontisten hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en zijn allemaal gecertificeerd en opgeleid om de nieuwste technologieën en technieken toe te passen. We hechten veel waarde aan het volgen van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie, zodat we onze patiënten altijd de meest geavanceerde behandelingen kunnen bieden.

Bij Orthodontiepraktijk Barendrecht geloven we sterk in een persoonlijke aanpak op maat voor elke patiënt. Daarom werken we samen als een team om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Tijdens het eerste consult bespreken we jouw tandheelkundige verwachtingen en medische geschiedenis en stellen we een behandelplan op maat op dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Ben je benieuwd met wie je dit consult hebt? Hieronder maak je kort kennis met ze.

Bij Orthodontiepraktijk Barendrecht hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze patiënten en werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek wat ons team voor jou kan betekenen. Klik hier om een afspraak in te plannen.

“We onderscheiden ons door goed te luisteren en rekening te houden met persoonlijke wensen“
Drs. Behnaz Ghaemian

Meer weten? We helpen je graag verder.

Maak een afspraak