Onzichtbare beugel

De onzichtbare beugel is gemaakt voor volwassenen én kinderen. Orthodontisten en tandartsen gebruiken de onzichtbare beugel als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van de tanden en kiezen. Deze beugel is nauwelijks zichtbaar. Daarom kies je voor deze beugel!

Behandelplan

Van tevoren weet je wat deze beugel voor je gaat doen. Je bekijkt namelijk jouw nieuwe lach voordat de behandeling start. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we het verloop van de behandeling voorspellen. Door middel van het persoonlijke behandelplan kan exact worden gezien hoe de individuele tanden zullen verschuiven. Je ziet ook hoelang de behandeling zal duren. De combinatie met het materiaal van de Aligners zorgt ervoor dat de bewegingen van jouw gebit met meer dan 75% te voorspellen zijn.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen

Doorzichtige hoesjes

De doorzichtige hoesjes heten Aligners. Ze zijn gemaakt van dun kunststof en worden over de tanden en kiezen geschoven. Om de zeven à tien dagen doe je een nieuw setje Aligners in zodat de tanden verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak.

Controles

Je komt gedurende de gehele behandeling elke maand op controle. De orthodontist bekijkt hoe de behandeling verloopt en stuurt bij waar nodig.

Kosten en vergoeding

De kosten voor orthodontie zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De kosten voor Invisalign zijn afhankelijk van de huidige stand van jouw tanden en het aantal benodigde Aligners. We bespreken tijdens het opstellen van jouw persoonlijke behandelplan de kosten met je.

Of de behandeling vergoed wordt, is afhankelijk van jouw situatie en zorgverzekeraar. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie over vergoedingen van orthodontie.

Meer weten? We helpen je graag verder.

Maak een afspraak