Verschillende beugels voor elk type gebit

Voor ieder gebit is een ander type beugel geschikt. Heb je last van een overbeet of bijvoorbeeld een spleet tussen je voortanden? Tijdens een eerste consult beoordelen we welke beugel het beste resultaat behaalt voor jouw gebit. Daarna  gaan we een traject starten dat past bij het probleem dat je ervaart. Het type beugel waar we voor kiezen zorgt ervoor dat we het probleem kunnen verhelpen voor de rest van je leven. Ben je benieuwd welke beugel er bij jouw situatie past? Maak dan een afspraak of lees hieronder verder.

Vaste beugel

Slotjesbeugel

De meest bekende en meest gedragen beugel: de vaste slotjesbeugel. Heb jij er een of krijg je deze beugel binnenkort? Lees dan vooral door, zodat je goed bent voorbereid.

Lees meer
Invisalign

Onzichtbare beugel

Rechte tanden krijgen terwijl niemand ziet dat je een beugel draagt. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Het bestaat echt: onze onzichtbare beugels zijn razend populair bij volwassenen. Wil je weten hoe dit proces in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Lees meer
“Met onze verschillende beugels bieden we voor ieder gebit een passende en efficiënte oplossing.“
Drs. Behnaz Ghaemian
Blokbeugel

Activator

De activator, ook wel de blokbeugel genoemd, gebruiken we voornamelijk in geval van een overbeet. De activator zorgt ervoor dat de onder- en bovenkaak goed op elkaar gaan passen. Het resultaat is een goede beet en een juiste stand van de kaken, tanden en kiezen.

Lees meer

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Plan een eerste consult